Over ons

Wij zijn 2 onderneemsters uit Lansingerland met een hart voor alle (aanstaande) mama’s en hun kindjes. Wij, Milou van Luijk en Esther Hut, organiseren daarom het MamaCafé Lansingerland.

Wij stellen ons hier graag aan je voor!

Esther Hut – Geboortecoach

Esther is er voor jou als geboortecoach om je voor te bereiden op en te begeleiden tijdens de bevalling. Zij doet dit niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en spiritueel. Hierin neemt zij niet alleen haar kennis maar ook zeker haar ervaringen mee als moeder van 5. Na de bevalling kan ze jou helpen met het verwerken van de geboorte voor jouzelf of voor je kindje middels een sluitingsritueel, reflexintegratie of de geboortepatronen.

Kijk voor meer informatie op: www.estherhut.nl

Esther Hut – Geboortecoach

Milou van Luijk – La Louz

Milou is er voor jou als geboortecoach, postpartum behandelaar & placenta specialist. Daarnaast geeft zij zwangerschapsmassages en inzicht in jouw geboortepatronen. Milou ondersteunt (aanstaande) ouders tijdens de eerste 1000 dagen, vanaf het prille moment van de kinderwens tot het tweede levensjaar. Zij leert je luisteren naar je lichaam, geeft je vertrouwen voor de bevalling en laat je landen in het ouderschap middels liefdevolle aanraking en zachte ondersteuning.

Kijk voor meer informatie op: www.lalouz.nl