Informatie

Wanneer?

Het MamaCafé Lansingerland in Berkel & Rodenrijs wordt elke 2e vrijdag van de maand georganiseerd. In de vakanties is er in principe geen MamaCafé, tenzij anders op de website staat. Alle data kun je hier vinden!

Waar?

Het MamaCafé Lansingerland vindt plaats in Café ’t Vierkantje in Berkel & Rodenrijs. Dit volledig vernieuwde café met heerlijke serre en terras bevindt zich midden in het centrum van Berkel. Het is goed bereikbaar en je kunt je bezoek gelijk combineren met de nodige boodschappen!

Voor wie?

Het MamaCafé Lansingerland & het MaPa-Café Bleiswijk is er voor alle (aanstaande) mama’s, papa’s en hun kindjes (0-4 jaar) in Lansingerland en omgeving. Ben jij nu zwanger dan ben je alvast van harte welkom!

Kosten?

Het MamaCafé Lansingerland is helemaal gratis!

Op de locatie kun je een heerlijke koffie, thee of iets lekkers bestellen. Als je weer naar huis gaat reken dan voor vertrek je consumpties even af.

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs!

Workshops & Lezingen!

Wij hebben de ambitie om elke maand een inspirerende workshop of lezing te geven door een professional of ervaringsdeskundige. Natuurlijk zal het gaan over mama en kind gerelateerde onderwerpen. Denk aan borstvoeding, huilen, slapen, geboortetrauma, babaymassage of dragen.

Social Media beleid

Tijdens het MamaCafé worden er regelmatig foto’s gemaakt voor een sfeerimpressie welke wij op Facebook, Instagram of deze website delen. Natuurlijk snappen wij dat niet iedereen zichzelf of haar kindje terug wil zien op het Internet. Geef het bij ons aan als jij en/of je kindje niet op foto’s willen komen dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. We streven ernaar dit ook tijdens het MamaCafé actief aan jullie te vragen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat andere ouders met hun eigen gemaakte foto’s doen. Wij kunnen daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. Wij hopen dat iedereen respect heeft voor ieders privacy !

Wil je het MamaCafé steunen?

Wij organiseren het MamaCafé omdat wij mama’s willen verbinden en elkaar willen laten ontmoeten. We willen mama’s de mogelijkheid geven om hun ervaringen te delen met andere mama’s en hen laten weten dat zij er niet alleen voor staan.

Natuurlijk stoppen wij hier vooral onze liefde en energie in, maar er zitten ook de nodige kosten aan verbonden. Wil jij zorgen dat het MamaCafé blijft bestaan, doneer dan vrijwillig jouw bijdrage in onze pot die aanwezig zal zijn tijdens het MamaCafé!

Wil je het MamaCafé sponsoren?

Misschien heb jij een bedrijf of ken jij iemand die ons wil sponsoren? Wij staan hier natuurlijk voor open en zullen een mooi tegenvoorstel doen als bedankje!

Op de hoogte blijven?

Mail ons via: info@mamacafelansingerland.nl en wij houden je regelmatig op de hoogte van de komende MamaCafé bijeenkomsten en interessante workshops en lezingen.
Of volg ons op Instagram & Facebook!