Over ons

Wij zijn 3 onderneemsters uit Lansingerland met een hart voor alle (aanstaande) mama’s en hun kindjes. Wij, Milou van LuijkEsther Hut en Elzelien van Zwienen, organiseren daarom het MamaCafé Lansingerland.

Wij stellen ons hier graag aan je voor!

Elzelien van Zwienen – De MamaCoach

Elzelien begeleidt mama’s en mama’s-to-be om fit te blijven tijdens de zwangerschap én daarna. Zij ondersteunt hen in de zwangerschap en laat ze heerlijke ontspannen met een massage of yoga. Daarna helpt ze de mama’s ook om hun baby te laten ontspannen met een speciale babymassage. En om in verbinding te komen met hun kindje tijdens de dreumes- en peuterfit.

Kijk voor meer informatie op: www.demamacoach.com

Elzelien van Zwienen – De MamaCoach

Esther Hut – Geboortecoach

Esther is er voor jou als geboortecoach om je voor te bereiden op en te begeleiden tijdens de bevalling. Zij doet dit niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en spiritueel. Hierin neemt zij niet alleen haar kennis maar ook zeker haar ervaringen mee als moeder van 5. Na de bevalling kan ze jou helpen met het verwerken van de geboorte voor jouzelf of voor je kindje middels een sluitingsritueel, reflexintegratie of de geboortepatronen.

Kijk voor meer informatie op: www.estherhut.nl

Esther Hut – Geboortecoach

Milou van Luijk – La Louz

Milou ondersteunt (aanstaande) ouders tijdens de eerste 1000 dagen, vanaf het prille moment van de kinderwens tot het tweede levensjaar. Ze geeft je vertrouwen voor de bevalling, in het ouderschap en in jezelf. Door het dragen van je kindje of een geboorte in kaart consult zoekt ze de verbinding. Ook zij is er voor het verwerken van de geboorte en om jou te coachen in het ouderschap.

Kijk voor meer informatie op: www.lalouz.nl

Milou van Luijk – La Louz